firme luminoase

Fixeaza toate privirile, astfel incat toti vor fi cu ochii pe oferta dvs. Firma luminoasa este cel mai utilizat mijloc de reclama outdoor. MATERIALE. Poate fi confectionata din diverse materiale: PVC, backlit, plexiglas, dibond etc. ILUMINARE. Puteti alege, de asemenea, modalitatea de iluminare. Variante: din spate, pe cant, pe contur, tip halou etc.

Produse disponibile

Productie publicitara

Firme luminoase

Firma luminoasa cunoscuta si sub denumirea de caseta luminoasa denumita uneori sugestiv de clienti si cutie luminoasa este un ansamblu foarte des produs de firmele de productie publicitara. Caseta luminoasa este de mai multe feluri iar cel mai des intalnite in productia publicitara sunt urmatoarele: caseta luminoasa sau cutie luminoasa cu profil de aluminiu si fata de stiplex sau plexiglass inscriptionata cu autocolant. Cutie luminoasa din backlit sau mai bine cunoscut polyplan, ce se tensioneaza pe un schelet metallic din fier sau aluminiu. Polyplanul sau backlitul poate fi colat cu autocolant sau printat. In egala masura plexigalssul poate fi printat, printarea se poate realize dirct pe rigid.Un alt tip de firma luminoasa este caseta luminoasa confectionata integral din plexiglass care de asemenea se preteaza inscriptionarii cu autocolant sar si printarii direct pe rigid. Avantajul acestui tip de publicitate este in mare parte faptul ca semnul publicitar este vizibil noaptea. Se poate spune ca este cel mai des intalnit semn din productia publicitara si cel mai des utilizat mod de a te face cunoscut. Firmele luminoase se preteaza atat indoor cat si outdoor.

Fixeaza toate privirile, astfel incat toti vor fi cu ochii pe oferta dvs. Firma luminoasa este cel mai utilizat mijloc de reclama outdoor.

MATERIALE

Poate fi confectionata din diverse materiale: PVC, backlit, plexiglas, dibond etc. ILUMINARE. Puteti alege, de asemenea, modalitatea de iluminare. Variante: din spate, pe cant, pe contur, tip halou etc.

1536 potentiali parteneri de afaceri au vizitat pagina cu firme luminoase.

firme luminoase simpla fata si dubla fata

Firma noastra produce panouri publicitare, casete luminoase, bannere, inscrisuri autocolante, litere volumetrice, printuri, postere. Asiguram transportul si montajul la locul amplasamentului.

Inscrie-te la newsletter

Change Language